Γρηγορίου: «Η ψυχολογική πίεση μας οδήγησε στην ήττα»

Γρηγορίου: «Η ψυχολογική πίεση μας οδήγησε στην ήττα»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Πανσερραϊκό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε από τον Πανσερραϊκό με σκορ 2-0, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να είναι απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του πως το πιο σημαντικό στοιχείο που έφερε την ήττα ήταν η ψυχολογική πίεση που ένιωσαν οι παίκτες του.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Σήμερα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν καταφέραμε να βγάλουμε κανένα στοιχείο από τα προηγούμενα παιχνίδια, ούτε είχαμε ενέργεια μετά τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Τα παιδιά ήταν πολύ πεσμένα ψυχολογικά και μας κατέβαλε το άγχος.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοια απόδοση και σε τόσα ατομικά λάθη, τα οποία οφείλονται στο άγχος που είχαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά τα γρήγορα γκολ που δεχθήκαμε ανέβασαν φυσιολογικά την αυτοπεποίθηση του αντιπάλου και δημιούργησαν τεράστιο άγχος σ’ εμάς. Είχαμε κάποιες λίγες ευκαιρίες οι οποίες δεν οδήγησαν σε κάποιο γκολ και έτσι γυρίσαμε σε ένα αποτέλεσμα το οποίο είναι πισωγύρισμα για εμάς.

Πρέπει να προσπαθούμε διαρκώς και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Η κατάσταση μας είναι δύσκολη, αλλά το γνωρίζαμε αυτό και θα συνεχίσουμε προσπαθώντας μέχρι το τέλος. Προφανώς και δεν έχει τελειώσει κάτι, αλλά είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος το οποίο έχει ακόμα αρκετά παιχνίδια.

Εμείς αισιοδοξούμε για τη συνέχεια και αν πάρουμε μερικά παιχνίδια θα ανέβουμε και ψυχολογικά που θα μας βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ