Νικολαΐδης : «Θα πάω τον γιο μου σε παιχνίδι της ΑΕΚ»

Νικολαΐδης : «Θα πάω τον γιο μου σε παιχνίδι της ΑΕΚ»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την εμπειρία που είχε με τον γιο του στον τελικό του Champions League, τονίζοντας πως πρόκειται να τον πάει και σε παιχνίδι της ΑΕΚ στο μέλλον.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε παρακολουθώντας τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ μαζί με τον γιο του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 για τα όσα έζησε στο Κίεβο, ενώ τόνισε πως είναι δεδομένο πως θα πάει τον γιο του σε παιχνίδι της ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικολαΐδη:

«Το 22 είναι δύο φορές το 11, που είναι το αγαπημένο μου νούμερο. Πολλές φορές πηγαίνω 6:30-7:00 στο γραφείο και σας ακούω από πολύ νωρίς. Περνάω καλά μαζί σας και γι’ αυτό βγήκα και στον αέρα για να ευχηθώ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εμπειρία της παρακολούθησης του τελικού του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ μαζί με τον γιο του στο Κίεβο. «Προτίμησα να δει πρώτα κάποια παιχνίδια στο εξωτερικό, να ζήσει κάποιες συμπεριφορές και πώς είναι τα πράγματα εκεί. Θα τον πάω όμως και στην ΑΕΚ. Βλέπει ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και αγαπά τη Λίβερπουλ», ανέφερε.

«Είναι τεράστια υπέρβαση ότι η Λίβερπουλ έφτασε μέχρι εκεί με αυτούς τους παίκτες αποκλείοντας την καλύτερη ομάδα του κόσμου τον τελευταίο χρόνο. Έχω ακούσει και κάτι γελοιότητες ότι είναι λούζερ ο Κλοπ. Δείτε όμως τις ομάδες με τις οποίες έχει πάει σε τελικούς. Μέχρι τον τραυματισμό του Σαλάχ δεν είχαμε δει τη Ρεάλ. Δεν λέω ότι θα άντεχε η Λίβερπουλ να παίζει έτσι ως το τέλος, αλλά μετά την αποχώρηση του Σαλάχ χάθηκε η Λίβερπουλ κι άρχισε να ανεβαίνει η Ρεάλ», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ