«Δεν παίζει με την Πόρτο Β’ ο Κάρμο, πάει στον Ολυμπιακό»

«Δεν παίζει με την Πόρτο Β’ ο Κάρμο, πάει στον Ολυμπιακό»

Ο Νταβίντ Κάρμο έμεινε εκτός επιλογών για το παιχνίδι της Πόρτο Β με την Τοντέλα και στην Πορτογαλία θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους.

Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό είναι ο Νταβίντ Κάρμο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία.

Τα ρεπορτάζ στην Ιβηρική Χερσόνησο γράφουν ότι ο Νταβίντ Κάρμο δεν βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή της Πόρτο Β’ για το παιχνίδι με την Τοντέλα, καθώς είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός-Φενέρ και… Mπολόνια – Ολυμπιακός

«Ο Κάρμο ήταν βασικός στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας Β της Πόρτο απέναντι σε Νασιονάλ, Πατσός ντε Φερέιρα και Μπενφίκα Β, αλλά σήμερα δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς που επιλέχθηκαν. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται καθ’ οδόν για τον Ολυμπιακό», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα σχετικά δημοσιεύματα των Πορτογάλων.

Ο Νταβίντ Κάρμο μέχρι στιγμής φέτος έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, έχοντας 1.330 λεπτά συμμετοχής, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την Πόρτο είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 14 εκατ. ευρώ, ενώ το 2022 είχε φτάσει ακόμα και τα 20 εκατ. ευρώ.

Απομένει να φανεί εάν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων και εάν ο 24χρονος στόπερ έρθει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ