Τζίμας: «Στόχος μου να βελτιώνομαι κάθε μέρα»

Τζίμας: «Στόχος μου να βελτιώνομαι κάθε μέρα»

Ο Στέφανος Τζίμας μίλησε μετά την εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο (1-5).

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ πέρασε με το εμφατικό 5-1 από τον «Πανθεσσαλικό» κόντρα στον Βόλο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Στέφανος Τζίμας μίλησε για την εντυπωσιακή νίκη του Δικεφάλου, αλλά και για το γκολ που σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:  Ποιος είναι ο ψηλός που βλέπει ο Παναθηναϊκός για την αντικατάσταση του Μπαλτσερόφσκι (vids)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν αύριο θα πάει στο σχολείο: «Αύριο έχουμε ρεπό, άρα θα πάω κανονικά!»

Για την σημερινή του απόδοση: «Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά, δουλεύω σκληρά και στόχος μου είναι φτάνω όλο και υψηλότερα».

Για την σχέση του με τον Τάισον: «Γενικά βοηθάει όλους εμάς τους νέους. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και μας προσέχει».

Για την συνέχεια: «Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θέλουμε να το διατηρήσουμε. Έχουμε μπροστά μας μια σειρά με δύσκολα παιχνίδια. Πηγαίνουμε βήμα – βήμα το κάθε παιχνίδι. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Για το αν πιστεύει πως ο μεγάλος αριθμός τερμάτων που έχει πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ οφείλεται στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών ή στην γενικότερη λειτουργία της ομάδας: «Πιστεύω πως οφείλεται και στα δύο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ