Ο καταλυτικός Κίριλ Ντεσπόντοφ – Σκοράρει, πασάρει και οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην κορυφή (vids)

Ο καταλυτικός Κίριλ Ντεσπόντοφ – Σκοράρει, πασάρει και οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην κορυφή (vids)

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έχει εξελιχθεί στη μεταγραφή της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ, έχει απελευθερωθεί και κάνει τα πάντα στο γήπεδο, με τους αριθμούς να λένε μια μεγάλη αλήθεια.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής, είναι μέσα και στους τρεις στόχους του, ενώ κερδίζει το ένα ματς μετά το άλλο και έχει φτάσει τα 89 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, έχει κάνει το καλοκαίρι στοχευμένες μεταγραφές, με εκείνη του Κίριλ Ντεσπόντοφ να είναι αν μη τι άλλο η σπουδαιότερη.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός, παρότι δεν έκανε την καλύτερη εκκίνηση, έχει εξελιχθεί στην -πιθανότατα- κορυφαία μεταγραφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, σκοράρει και πασάρει περισσότερο από κάθε άλλον στον Δικέφαλο του βορρά και κάνει… θραύση.

Στην αναμέτρηση με τον Βόλο, όπου ο ΠΑΟΚ πέρασε με το εμφατικό 5-1 από το Πανθεσσαλικό, ο Ντεσπόντοφ άνοιξε τον δρόμο και έβαλε ξανά την υπογραφή του στην 5αρα των ασπρόμαυρων με δύο τέρματα και συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο με ασύλληπτες επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ντεσπόντοφ ξεχωρίζει σε μια σεζόν που στον ΠΑΟΚ έχουν πιάσει οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, έχει φοβερά νούμερα και δείχνει πόσο σημαντικός είναι για τον Λουτσέσκου. Συνολικά έχει παίξει σε 24 παιχνίδια και έχει 9 τέρματα και 10 ασίστ, ενώ τα νούμερα του είναι ακόμη σπουδαιότερα στη Super League, όπου μετράει σε 16 αναμετρήσεις 7 γκολ και 7 ασίστ.

Η απουσία του Ζίβκοβιτς ήταν καταλυτική

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην είχε σημαντικές απώλειες στο πρώτο μισό της σεζόν, όμως ένας τραυματισμούς του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον άφησε εκτός για περίπου δύο μήνες και ο Ντεσπόντοφ βγήκε μπροστά, είχε ενεργότατο ρόλο σε όλο το επιθετικό πλάνο του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Ντεσπόντοφ «ταίριαξε» με τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ και πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες, αποδεικνύοντας ότι άξιζε η επένδυση του καλοκαιριού και πως ίσως αποτελεί και κίνηση-ματ, αφού είναι σίγουρα η κορυφαία μεταγραφή με βάση τους αριθμούς στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται να είναι και η καλύτερη.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός που είναι και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του, στο ματς με τον Βόλο, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά και να μοιράσει και 1-2 ασίστ.

Το πλέον αξιοσημείωτο είναι ότι τα γκολ που έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα ειδικά είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, με τον Λουτσέσκου μάλιστα να έχει μπει και σε ένα καθεστώς διαχείρισης στον Ντεσπόντοφ, διότι είχε παίξει σε συνεχόμενα παιχνίδια ανά 3-4 μέρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί καταλυτικό παίκτη στο πλάνο του και πως η απόφαση να βγάλει από τα ταμεία του ο ΠΑΟΚ 3,5 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον πάρει από τη Λουντογκόρετς ήταν «value for money».

Το γκολ κόντρα στην Κηφισιά:

Το γκολ κόντρα στην Αμπερντίν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ