Τελική κίνηση για Κάρμο ο Ολυμπιακός – «Όχι» σε Λιόν και Αλμερία ο παίκτης – Ηρθε ο Αμπέι για τις υπογραφές (vids)

Τελική κίνηση για Κάρμο ο Ολυμπιακός – «Όχι» σε Λιόν και Αλμερία ο παίκτης – Ηρθε ο Αμπέι για τις υπογραφές (vids)

Ο Νταβίντ Κάρμο ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο ότι ο Ολυμπιακός είναι η βασική επιλογή του και πιέζει την Πόρτο να τηρήσει τη συμφωνία! Σήμερα η κρίσιμη ημέρα. Εφτασε στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο Νέλσον Αμπέι.

Η υπόθεση είναι από εκείνες που δεν έχουν προηγούμενο. Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νταβίντ Κάρμο. Εχει συμφωνήσει σε όλα και με την Πόρτο. Αλλά εδώ και πάνω από μία εβδομάδα, οι «Δράκοι» κάνουν… καθυστερήσεις και μπλοκάρουν την άφιξη του 24χρονου κεντρικού αμυντικού. Πλέον, όμως, η υπομονή εξαντλήθηκε. Και ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει ότι εάν την Τρίτη δεν τελειώσει θετικά η μεταγραφή του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, θα ενεργοποιήσει άλλες λύσεις που έχει προχωρήσει.

Ολα θα «παιχτούν» μέσα στο επόμενο 24ωρο για τον Κάρμο. Με τον Ολυμπιακό να είναι η ξεκάθαρη επιλογή του ποδοσφαιριστή. Αλλά και του ατζέντη του, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και τρεις ημέρες, περιμένοντας το τελικό «ναι» της Πόρτο, για να «πετάξει» ο πελάτης του για την Ελλάδα.

Μάλιστα, έγινε σαφές σε κάθε τόνο προς την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, πως ο Ολυμπιακός είναι η μόνη επιλογή. Με τον αριστεροπόδαρο στόπερ να απορρίπτει δύο προσφορές αυτές τις ημέρες: Μία από τη Λιόν, που επανήλθε πριν δύο ημέρες για να τον αποκτήσει. Και μία από την ισπανική Αλμερία, η οποία έκανε την ίδια πρόταση με τη γαλλική ομάδα.

Στον Πειραιά φαίνεται ότι έχουν ήδη προχωρήσει τουλάχιστον δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών για τη θέση του αριστερού στόπερ, καθώς δεν θέλουν να χαθεί άλλος χρόνος. Και εάν την Τρίτη δεν τελειώσει η απόκτηση του Κάρμο, είναι πιθανό να ενεργοποιηθεί κάποια από αυτές τις περιπτώσεις. Με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, να επιμένει ότι η επιλογή του είναι ξεκάθαρη. Και είναι ο Ολυμπιακός.

ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΑΜΠΕΪ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι ολοκληρώνει ακόμη μία κίνηση για την άμυνά του, που είναι περισσότερο… μελλοντικής χρήσης. Και αυτό διότι έφτασε στην Ελλάδα και αναμένεται να αποκτηθεί τις επόμενες ημέρες ο Νέλσον Αμπέι. Ο 20χρονος (28/08/2003) αριστεροπόδαρος στόπερ της Ρέντινγκ, κορυφαίος αμυντικός στη League 1 για τον Οκτώβριο, ξεχώρισε από τους Πειραιώτες και με βάση όσα προκύπτουν από την Αγγλία, η απόκτησή του θα επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες. Μάλιστα, λέγεται πως εάν όλα πάνε καλά, ίσως και άμεσα να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ, ως μία έξτρα λύση για την άμυνα.

Σε κάθε περίπτωση, η απόκτηση του Αμπέι δείχνει ότι ο Ολυμπιακός, πέρα από το σήμερα, έχει αποφασίσει να επενδύσει και στο μέλλον. Οσο κι αν αυτό ξενίζει στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, από τη στιγμή που μια ομάδα αποφασίζει ότι βρήκε μια ξεχωριστή περίπτωση παίκτη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προχωρά στην απόκτησή του. Και όπως επιβεβαιώνεται από την Αγγλία, για τον Αγγλο με ρίζες από τη Νιγηρία κεντρικό αμυντικό, υπήρχαν επίσημες προτάσεις και από τη Λούτον και από τη Σαουθάμπτον. Με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να έχει προκαλέσει μπόλικο θόρυβο στο Νησί.

Ο Αμπέι είναι διεθνείς με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Αγγλίας και αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Ρέντινγκ. Φέτος καθιερώθηκε στην αγγλική ομάδα, έχοντας συνολικά 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την αγγλική ομάδα, ενώ του δόθηκε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ