Τροστ-Εκόνγκ: «Είμαι καλά, θα επιστρέψω άμεσα στις προπονήσεις»

Τροστ-Εκόνγκ: «Είμαι καλά, θα επιστρέψω άμεσα στις προπονήσεις»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, μετά τη χθεσινή πρόκριση της Νιγηρίας στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα μίλησε για την φιλοδοξίες που έχει η εθνική του, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του ο οποίος δεν είναι σοβαρός.

Η Νιγηρία επικράτησε με 1-0 της Γουινέα-Μπισάου στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και προκρίθηκε στις «16» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Για την Νιγηρία, δεν αγωνίστηκε ο αρχηγός της, Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και να μένει στον πάγκο προκειμένου να προφυλαχτεί για τα επόμενα παιχνίδια. Ο 3οχρονος άσος, μετά την πρόκριση της εθνικής του ομάδας έστειλε το δικό του μήνυμα για την συνέχεια του τουρνουά, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του ο οποίος δεν είναι αρκετά σοβαρός, καθησυχάζοντας τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Διαβάστε επίσης: Δεν «λύγισε» από τα προβλήματα αλλά από τα λάθη

«Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσω για τη συνέχεια, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα μου θα συνεχίσει με τον ίδιο αέρα. Αν κοιτάξω τους ποδοσφαιριστές που έχουμε τώρα, θεωρώ πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της Νιγηρίας, στην οποία έχω βρεθεί. Αυτό, το λέω με όλο τον σεβασμό σε όσους έχουν περάσει από εδώ», ανέφερε αρχικά ο στόπερ του ΠΑΟΚ και συνέχισε λέγοντας:

«Νομίζω πως έχουμε την πιο εντυπωσιακή επίθεση. Εχουμε τον καλύτερο επιθετικό, τον Όσιμεν. Δε μου κάνει τίποτα εντύπωση. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας και πιστεύουμε πολύ σε αυτό το γκρουπ. Ίσως και να μας έχουν υποτιμήσει λίγο».

Όσο για την κατάστασή του ο Τροστ-Εκόνγκ τόνισε: «Είμαι καλά, δεν είμαι εκτός τουρνουά. Θα επιστρέψω σύντομα στις προπονήσεις».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ