Χαμογελά ο Πεπ: Ντε Μπρόινε και Χάαλαντ ξανά μαζί στη Σίτι

Χαμογελά ο Πεπ: Ντε Μπρόινε και Χάαλαντ ξανά μαζί στη Σίτι

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα είναι ξανά διαθέσιμος παρέα με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε μετά από πολλούς μήνες.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ από τη Δευτέρα επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι προσεχείς συνεργασίες του με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε στο γήπεδο προκαλούν ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το υπόλοιπο της σεζόν στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Νορβηγός αστέρας των «πολιτών» απουσιάζει από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, συνεπώς δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στο ίδιο γήπεδο με τον Ντε Μπρόινε από τον περασμένο Αύγουστο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το ταξίδι του Πέδρο Άλβες για Κάρμο και τα σενάρια για συμφωνία με Γκαστόν Ερνάντες

Έχει απολαύσει την επιστροφή του KdB στη δράση τις τελευταίες μέρες, έχει επανέλθει και ο Ζερεμί Ντοκού και τώρα ο Πεπ βλέπει πλέον ότι το μεγαλύτερο «όπλο» είναι έτοιμο για νέες… καταστροφές σε κάθε αντίπαλη εστία.

«Πόσο μου έλειψε» έγραψε ο Χάαλαντ στα social media για την πρώτη του φουλ προπόνηση μετά από καιρό και το ματς με την Τότεναμ το βράδυ της Παρασκευής για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, κατά πάσα πιθανότητα θα σημάνει και το come-back του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ