ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις, εκτός ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις, εκτός ο Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Κωνσταντέλια να επιστρέφει στις προπονήσεις. Εκτός παραμένει ο Βιεϊρίνια ο οποίος έχει ενοχλήσεις.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδας μέσα στην εβδομάδα κι έτσι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Παναθηναϊκό (28/1, 20:30).

Ο Δικέφαλος του Βορρά επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις (23/1), με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να συμμετέχει μετά από αρκετές μέρες στο κανονικό πρόγραμμα, αφού ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανάρρωσε πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στην αγορά για σέντερ ο Ολυμπιακός – Προτάθηκε ο Μπιρτς που είναι στην Ελλάδα

Από την άλλη, ο μοναδικός που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ είναι ο αρχηγός του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και μένει εκτός, συνεχίζοντας με ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Και τώρα οι δυο τους. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή (28.01, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας, όντας συγκάτοικοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι και καταστρώνει τα πλάνα του που θα φέρουν τους τρεις βαθμούς.

Η προπόνηση της Τρίτης (23.01) διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο Πανθεσσαλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι μαζί με το τεχνικό επιτελείο εκτέλεσαν μία σειρά ασκήσεων που αφορούσαν την φυσική κατάσταση και την τακτική, ενώ στο φινάλε έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, καθώς οι ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Τετάρτη (24.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ