Ο Ράντονιτς θέλει Ολυμπιακό – Πίεση στην Τορίνο για τον Σέρβο εξτρέμ

Ο Ράντονιτς θέλει Ολυμπιακό – Πίεση στην Τορίνο για τον Σέρβο εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Νεμάνια Ράντονιτς με κανονική μεταγραφή. Ο 27χρονος Σέρβος εξτρέμ προτιμά Πειραιά και πιέζει για το «ναι» της Τορίνο!

Ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει μόνο το τώρα. Αλλά και το μέλλον. Και για αυτόν τον λόγο βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, όχι μόνο για να ενισχύσουν το ρόστερ, έως το τέλος της σεζόν. Αλλά και για να «χτίσει» τον κορμό των επόμενων. Με την απόφαση για την απόκτηση εξτρέμ, να έχει συγκεκριμενοποιηθεί και να αφορά στον Νεμάνια Ράντονιτς. Για τον οποίο γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Η Τορίνο είναι ανοιχτή για την πώληση του 44 φορές διεθνούς με την εθνική ομάδα της Σερβίας ακραίου επιθετικού. Για την ακρίβεια, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε καλό σημείο. Ακόμη φαίνεται ότι υπάρχει απόσταση σε οικονομικό επίπεδο, αλλά παράλληλα προκύπτει και κοινή επιθυμία να γίνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε η μεταγραφή να πραγματοποιηθεί.

Και όταν λέμε κοινή, αυτό αφορά και τον ίδιο τον παίκτη. Καθώς οι πληροφορίες από τη Σερβία και την Ιταλία είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν πως παρά το γεγονός ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και έχουν κινηθεί επίσημα (σ.σ. Σαλερνιτάνα, Μαγιόρκα), ο 27χρονος ντριμπλέρ, έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Τορίνο πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Και πως θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι η κατάλληλη ομάδα για τον ίδιο.

Ο Ράντονιτς είναι ένας σεσημασμένος βιρτουόζος της ντρίμπλας και κλασικός αριστερός εξτρέμ. Στη διάρκεια της φετινής σεζόν μετράει 11 συμμετοχές, 3 γκολ και μία ασίστ στη Serie A με τη φανέλα της Τορίνο, με την οποία έχει «γράψει συνολικά 41 παιχνίδια, 7 γκολ και 4 ασίστ από πέρυσι, που αποκτήθηκε. Φέτος, αν και ξεκίνησε να έχει βασικό ρόλο στην «Τόρο», σύντομα είχε διαφωνίες με τον προπονητή του, με αποτέλεσμα να είναι πλέον δεδομένη η αποχώρησή του.

Ο Ολυμπιακός παλεύει να κλείσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή το συντομότερο δυνατό και δεν αποκλείεται οι τελικές εξελίξεις στην υπόθεση να υπάρξουν άμεσα. Καθώς και ο Ράντονιτς πιέζει να βρεθεί λύση. Δεν θέλει να χάσει άλλον χρόνο. Με τις συζητήσεις να συνεχίζονται και να μην είναι εύκολες. Καθώς πρέπει να «βγουν» τα νούμερα του deal. Κάτι που προς το παρόν δεν έχει συμβεί ακόμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ