Συμφώνησε με τη Σάντερλαντ για τον Μπένετ ο Άρης (vid)

Συμφώνησε με τη Σάντερλαντ για τον Μπένετ ο Άρης (vid)

Oι κιτρινόμαυροι τα βρήκαν με την αγγλική ομάδα για την απόκτηση του 20χρονου διεθνούς Κοσταρικανού αριστερού εξτρέμ, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Χιούισον Μπένετ είναι ο εκλεκτός του Άρη για την κάλυψη της θέσης του αριστερού εξτρέμ. Οι κιτρινόμαυροι συμφώνησαν με τη Σάτερλαντ για την απόκτηση του 20χρονου διεθνούς Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες.

Τον ποδοσφαιριστή είχε στο στόχαστρο της και η Χιμπέρνιαν, ο Άρης, όμως, φαίνεται ότι είναι αυτός που τα βρήκε πρώτος με τη Σάντερλαντ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει και οψιόν αγοράς ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Τι απαντάει ο Ολυμπιακός για Μπάρε και Μπρέκαλο

Ο Μπένετ έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ερεδιάνο, ομάδα της πατρίδας του. Το 2022 η Σάντερλαντ τον απέκτησε, ενώ με τη φανέλα της πραγματοποίησε 16 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Κόστα Ρίκα, ενώ έχει δώδεκα συμμετοχές με την ομάδα των αντρών, έχοντας σκοράρει και δυο φορές.

Ο παίκτης αναμένεται, μόλις ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ