Μάντζιος: «Κοιτάμε μόνο την Κηφισιά – Περιμένουμε μεταγραφές»

Μάντζιος: «Κοιτάμε μόνο την Κηφισιά – Περιμένουμε μεταγραφές»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το ματς με την Κηφισιά, το Κύπελλο, αλλά και για την ενίσχυση τού Άρη.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το ματς με τους νεοφώτιστους, για το Κύπελλο, αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να κάνουν οι Θεσσαλονικείς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άκης Μάντζιος:

Για το πόσο θετικά επηρέασε την ομάδα η νίκη με τη Νίκη Βόλου: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε και να έχουμε ένα καλό σκορ για τη ρεβάνς. Το καταφέραμε. Οποιαδήποτε νίκη μας φέρνει καλή ψυχολογική διάθεση και ειδικά στο θεσμό του Κυπέλλου, που έχουμε στόχο να φτάσουμε ως το τέλος».

Για το αν βοήθησε αυτή η νίκη να επανέλθει η ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι με μια ήττα η ομάδα έχασε τη συγκέντρωσή της. Ναι, ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε δίκαια. Από εκεί και πέρα, όμως, προχωράμε, όπως πρέπει να κάνουμε και μετά από τις νίκες. Ειδικά τώρα, που τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και συνεχόμενα, αλλά και απαιτητικά, με πολλά ταξίδια».

Για τον αγώνα με αντίπαλο την Κηφισιά: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και διψασμένοι να πάρουμε τη νίκη. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Κανένας δεν θα μας χαριστεί. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αυτό με σοβαρότητα. Να δούμε ποιοι παίκτες είναι στην καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα».

Για το αν θεωρεί ότι είναι παγίδα για τους «κιτρινόμαυρους» η ρεβάνς κυπέλλου: «Το κύπελλο είναι ένας στόχος, που θέλει όλη η ομάδα να τον πετύχουμε. Από εκεί και πέρα, όμως, τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι συνεχόμενα και είναι πολλά ακόμη. Δεν μπορούμε να δώσουμε αυτή τη στιγμή προτεραιότητα στο Κύπελλο, όταν ακολουθεί αγώνας πρωταθλήματος. Μόνο ο αγώνας με την Κηφισιά μας ενδιαφέρει».

Για τη μάχη που δίνει ο Άρης για την είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος: «Έχουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας για το πρωτάθλημα. Έχουμε και τα πλέι οφ, οπότε έχουμε πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα. Είναι νωρίς να λέμε από τώρα ότι κάτι έχει τελειώσει».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών: «Περιμένουμε ποδοσφαιριστές να έρθουν. Γίνονται συζητήσεις και επαφές από τη διοίκηση. Μέρα με τη μέρα, περιμένουμε τους παίκτες να έρθουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ