Επιμένει για Βράνιες η Άντερλεχτ

Επιμένει για Βράνιες η Άντερλεχτ

Η Άντερλεχτ δεν έχει ξεχάσει τον Όγκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ, με τους Βέλγους να προσφέρουν στον κιτρινόμαυρο κεντρικό αμυντικό ένα πολύ υψηλό για τα δεδομένα της Ένωσης συμβόλαιο.

Το φλερτ της Άντερλεχτ με τον Όγκνιεν Βράνιες κρατάει αρκετούς μήνες. Τώρα φαίνεται πως οι Βέλγοι είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ακόμη δυναμικό… μπάσιμο για τον στόπερ της ΑΕΚ, προσφέροντας τους ένα συμβόλαιο πολύ βελτιωμένο από το τρέχον που έχει με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γίνεται λόγος για 800.000 ευρώ ετησίως (την ώρα που ο Βράνιες παίρνει λιγότερο από τα μισά), ένα ποσό που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δώσει η Ένωση στον Βόσνιο. Η ΑΕΚ έχει καθορισμένη οικονομική πολιτική όσον αφορά τα συμβόλαια των παικτών και δεν πρόκειται να ανέβει πάνω από τις 500.000, ώστε να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες.

Από εκεί και πέρα πρέπει στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο να αποφασίσουν αν θα κρατήσουν τον Βράνιες για το υπόλοιπο του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι του 2019) και θα τον αφήσουν να φύγει ως ελεύθερο ή αν θα μπουν σε διαδικασίας «παζαριών» με την Άντερλεχτ ή τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ