ΑΕΚ: Μέσα για το ματς με τον ΟΦΗ ο Σιντιμπέ

ΑΕΚ: Μέσα για το ματς με τον ΟΦΗ ο Σιντιμπέ

Για δεύτερη σερί μέρα ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ.

Με ένα ευχάριστο νέο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό (28/1, 16:00) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με την ομάδα της Κρήτης.

Κάτι που σημαίνει πως ο Γάλλος μπακ θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα στο δεξί άκρο της άμυνας και δεν θα χρειαστεί να γίνει κάποια… αλχημεία για να καλυφθεί το κενό, μιας και θα απουσιάζει ο Ρότα λόγω τιμωρίας. Από εκεί και πέρα, εκτός παραμένουν οι Γκαρσία και Γαλανόπουλος που «τρέχουν» για Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο γιοι του Θανάση Κωστούλα και μια ερυθρόλευκη ιστορία σε… αναμονή 60 χρόνων

H ΑΕΚ θέλει τη νίκη σε αυτό το ματς ώστε να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην Τούμπα θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της βαθμολογίας, διαφορετικά η Ένωση θα προσπεράσει τον έναν από τους δύο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ