ΑΕΚ : Διαψεύδει για Βράνιες και Άντερλεχτ

ΑΕΚ : Διαψεύδει για Βράνιες και Άντερλεχτ

Η ΑΕΚ πήρε θέση για τα σενάρια περί συμφωνίας με την Άντερλεχτ για τον Όγκνιεν Βράνιες και διαψεύδει κατηγορηματικά, τονίζοντας πως δεν έχει δεχτεί καν πρόταση.

Νέα σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα για συμφωνία της Άντερλεχτ με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες. Σύμφωνα με δημοσίευμα, λοιπόν, η Ένωση συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Αντερλεχτ και έδωσε τη συγκατάθεσή της προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βόσνιου στους Βέλγους!

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία με επίσημη τοποθέτησή της προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος που μιλούσε για «συμφωνία που θα αποφέρει συνολικά 2,1 εκατ. ευρώ».

Οι κιτρινόμαυροι τόνιζαν, μάλιστα, πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Άντερλεχτ για τον Βόσνιο, επεσήμαναν πως δεν έχει φτάσει ακόμα πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ. Εξάλλου, to10.gr σας ενημέρωσε ήδη για τον τρόπο που θα έχει κινηθεί η βελγική ομάδα, τη συμφωνία της με τον μάνατζερ του παίκτη, αλλά και την πρόταση που θα κάνει τις επόμενες ημέρες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ