«Ναύαγιο» με Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ

«Ναύαγιο» με Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φέρεται να ικανοποίησε τις οικονομικές απαιτήσεις της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά υπό την πίεση των οπαδών, οι Κροάτες απέρριψαν την πρόταση της Ένωσης για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Χαλάει όπως φαίνεται η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ. Αν και ο παίκτης εμφανίζεται πολύ θετικός να έρθει στην Ένωση, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρεται να έχει αρνηθεί την πρόταση της Ένωσης η οποία ικανοποιούσε τις αρχικές οικονομικές απαιτήσεις των Κροατών οι οποίες ήταν στα πέντε εκατ. ευρώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο λόγος της άρνησης της Ντιναμό φαίνεται πως είναι οι πιέσεις που έχει δεχτεί η διοίκηση από τους οπαδούς της ομάδας να μην δώσει τον 24χρονο άσο στην ΑΕΚ μετά από όσα έγιναν τον περασμένο Αύγουστο. Έτσι, αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως η ιστορία δεν προχωράει για τους «κιτρινόμαυρους», παρά το ότι είχαν σύμμαχό τους τον ποδοσφαιριστή. Μέχρι πάντως να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο.

Διαβάστε επίσης: Τώρα που λείπουν οι ατομικές εξάρσεις του Ποντένσε και του Φορτούνη…

Θυμίζουμε πως η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έδωσε 3 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Λιούμπισιτς από τη Ραπίντ Βιέννης το 2022. Φέτος με τους Κροάτες ο νεαρός άσος μετράει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ. Η θέση του είναι κυρίως αμυντικός χαφ και ο κύριος λόγος που θέλει να φύγει από την Ντιναμό ήταν το ότι δεν έπαιζε στη θέση του αλλά κυρίως ως αριστερό μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ