Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Ανσαριφάρντ

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Ανσαριφάρντ

Ο 34χρονος Ιρανός επιθετικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους κιτρινόμαυρους, προκειμένου να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να πλαισιώσει τον Μορόν στην επίθεση.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της Άρη, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας τους. Βρίσκονται, μάλιστα, σε διαπραγματεύσεις με τον 34χρονο Ιρανό πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, ενώ οι δυο πλευρές φαίνεται ότι είναι κοντά σε συμφωνία.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή για να πλαισιώσει τον Μορόν στην επίθεση και όταν τους προτάθηκε ο Ανσαριφάρντ, μόνο αδιάφορους δεν τους άφησε. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Ομόνοια, ενημερώθηκε, όμως, ότι θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ιρανός επιθετικός βρίσκεται, τη δεδομένη χρονική στιγμή, με την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του, που συμμετέχει στο Πανασιατικό Κύπελλο. Αν, υπάρξει, μάλιστα συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, τότε ο παίκτες θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ