Μάχη με τον χρόνο για Καμπράλ και Βέζο ο Ολυμπιακός

Μάχη με τον χρόνο για Καμπράλ και Βέζο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τις μεταγραφές των Ζοβάνε Καμπράλ και Ρούμπεν Βέζο, πριν κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο».

Μάχη με τον χρόνο για να καταφέρει να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές δίνει ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό Ρούμπεν Βέζο και τον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, Τζοβάνε Καμπράλ.

Δύο μεταγραφές που θα κλείσουν το ρόστερ του Ολυμπιακού και θα τον δυναμώσουν πολύ ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν και της προσπάθειας που θα κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 79-62: Στο… ρελαντί «πάτησε» τους Ιταλούς

Στην περίπτωση του Ρούμπεν Βέζο, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και προσπαθούν να προλάβουν τον χρόνο (σ.σ τελειώνει τα μεσάνυχτα το παράθυρο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου) για να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο σέντερ μπακ.

Οσον αφορά στην περίπτωση του Τζοβάνε Καμπράλ, γίνεται προσπάθεια από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να τερματιστεί ο δανεισμός του στην Σαλερνιτάνα και ο διεθνής εξτρέμ να μετακομίσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Αρχικά ως δανεικός, αλλά με οψιόν αγοράς. Οι Ερυθρόλευκοι «τρέχουν» για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών, με τους Πειραιώτες να δίνουν μάχη με τον χρόνο.

Ο Ρούμπεν Βέζο αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Βιτόρια και το 2014 μετακόμισε στην Βαλένθια έναντι 2 εκατ. ευρώ. Εκεί έμεινε για μια πενταετία και στη συνέχεια πήγε ως δανεικός σε Γρανάδα και Λεβάντε. Η τελευταία τον αγόρασε για 5 εκατ. ευρώ. Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές και έχει δύο ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ συνολικά έχει 180 παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας.

Όσον αφορά στον Τζοβάνε Καμπράλ, είναι 25 ετών και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο της επιθετικής γραμμής. Είναι γέννημα – θρέμμα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν ως δανεικός στην Σαλερνιτάνα, έχοντας 13 συμμετοχές, με 2 γκολ στο ενεργητικό του. Από τον Ιανουάριο του 2022 έως το καλοκαίρι του ίδιου έτους έπαιξε επίσης ως δανεικός στη Λάτσιο. Συνολικά στην καριέρα του έχει 163 παιχνίδια, με 27 γκολ και 21 ασίστ. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, αλλά έχει πορτογαλικό διαβατήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ