Στη Β ομάδα ο Μάντι Καμαρά – Κλήθηκε σε απολογία – Τι λένε στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά του

Στη Β ομάδα ο Μάντι Καμαρά – Κλήθηκε σε απολογία – Τι λένε στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά του

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να στείλει στη Β ομάδα τον Μάντι Καμαρά και τον κάλεσε σε απολογία «για την απαράδεκτη συμπεριφορά του».

Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Μάντι Καμαρά δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες του στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, ο μέσος από τη Γουινέα, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Με αποτέλεσμα οι εξελίξεις στην περίπτωσή του να είναι δυσάρεστες. Καθώς όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, φέρνουν σοβαρές εξελίξεις. Με τον παίκτη να τελεί πλέον υπό τιμωρία.

Στον Ολυμπιακό είναι οργισμένοι με την εν γένει παρουσία του Αφρικανού χαφ το τελευταίο διάστημα και εκείνο που σημειωνόταν από πηγές της ΠΑΕ είναι «κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος. Να αργεί στις προπονήσεις και να βάζει το όνομά του πάνω από την ομάδα. Το έμβλημα είναι μεγαλύτερο και σημαντικότερο από το όνομα στην πλάτη της φανέλας».

Αυτό που αποφασίστηκε σε πρώτη φάση και έχει άμεση ισχύ στην περίπτωση του Καμαρά, είναι το γεγονός ότι από σήμερα θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Καθώς είναι απόφαση της διοίκησης, ότι με τη συμπεριφορά του δεν μπορεί να παραμείνει στο σύνολο της πρώτης ομάδας.

Πέρα από αυτό, ωστόσο, ο Καμαρά κλήθηκε σε απολογία και για την απαράδεκτη συμπεριφορά των τελευταίων ημερών (σ.σ. καθυστερήσεις σε μίτινγκ, καθυστέρηση στις προπονήσεις, ενοχλήσεις σε παράγοντες της ομάδας ότι δεν θέλει να παίζει άλλο στην ομάδα). Και όλα δείχνουν ότι έπεται σημαντική τιμωρία.

Μάλιστα, εκείνο που σημειώνουν στον Ολυμπιακό είναι ότι «θα εξεταστεί κάθε πτυχή αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς του Καμαρά, που ξεκίνησε πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Για την ιστορία, ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι το γεγονός ότι καθυστέρησε 20 λεπτά στο πρωινό της ομάδας στο εστιατόριο του Ρέντη, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 10:45. Με τον Καρβαλιάλ να ανακοινώνει μπροστά στην ομάδα την απόφασή του για τον Μάντι.

Όπως κι αν έχει, είναι σαφές πλέον ότι το μέλλον του Καμαρά δεν θα είναι στον Ολυμπιακό. Και εάν δεν υπάρξει λύση άμεσα, με κάποια πρόταση από το εξωτερικό, θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα Β και πιθανότατα θα υπάρξει και επιπλέον τιμωρία, βάσει του εσωτερικού κανονισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ