Πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο Καμπράλ- Το Σάββατο ο προημιτελικός με τη Νότιο Αφρική

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο Καμπράλ- Το Σάββατο ο προημιτελικός με τη Νότιο Αφρική

Τι ισχύει με τον Ζοβάνε Καμπράλ που απέκτησε χθες ο Ολυμπιακός στο παρά ένα των μεταγραφών

Στο παρά ένα των μεταγραφών, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε διπλό χτύπημα. Στην απόκτηση του Ρούμπεν Βέζο από τη Λεβάντε με μεταγραφή και στον δανεισμό του Ζοβάνε Καμπράλ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Και ενώ ο πρώτος φτάνει απόψε στη νέα βάση του προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ; Για τον Καμπράλ οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες. Από τους πρωταγωνιστές στην εξαιρετική πορεία που κάνει το Πράσινο Ακρωτήρι στο φετινό Africa Cup of Nations ο 25χρονος winger.

Είναι ήδη στους προημιτελικούς και μάλιστα με μια μεγάλη πρόκληση μπροστά, διότι αντίπαλος δεν θα είναι το Μαρόκο (του Αγιούμπ Ελ Κααμπί) αλλά η Νότιος Αφρική που έκανε την μεγάλη έκπληξη στη φάση των «16» αποκλείοντας ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ- Εξώδικο στον Λουτσέσκου οι Πράσινοι

Ο προημιτελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (3/1). Αν το Πράσινο Ακρωτήρι αποκλειστεί προφανώς ο 25χρονος θα είναι στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα. Αν περάσει; Τότε δεδομένα θα παραμείνει στην Ακτή του Ελεφαντοστού για αρκετές ακόμη ημέρες. Διότι στο τουρνουά υπάρχει και μικρός τελικός άρα κάθε ομάδα που θα προκριθεί στους ημιτελικούς θα είναι εκεί μίνιμουμ ως και τις 10/2 (ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 11/2).

Σε περίπτωση πρόκρισης στους «4» το Πράσινο Ακρωτήρι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νιγηρία-Ανγκόλα (2/2). Μέχρι τον τελικό του Copa Africa ο Ολυμπιακός έχει στο καλεντάρι του, τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό (4/2, εκτός) και με τον ΟΦΗ (10/2).

Αν λοιπόν ο Καμπράλ «αποκλειστεί» μεθαύριο λογικά θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους Κρητικούς. Αν όχι; Το επόμενο ματς πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό είναι στις 18 του μήνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Νωρίτερα υπάρχει βεβαίως και η αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» αλλά ο 25χρονος είναι τουλάχιστον δύσκολο να χωρέσει στην ευρωπαϊκή λίστα του Κάρλος Καρβαλιάλ. Εκείνης που έχει περιθώριο για τρεις προσθήκες, από τις συνολικά οκτώ μεταγραφές των Πειραιωτών μέσα στον Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ