Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Βέζο (pics & vids)

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Βέζο (pics & vids)

Ο Ρούμπεν Βέζο ήρθε στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό που χθες ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Λίγο μετά τις 00.00 χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούμπεν Βέζο από τη Λεβάντε και την Πέμπτη (1/2) ο 29χρονος αμυντικός ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο έμπειρος άσος αναμένεται να πιάσει δουλειά από αύριο όταν και θα τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για τη συνέχεια της σεζόν. Το όνομα του Πορτογάλου στόπερ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό και τελικά έπιασε λιμάνι στο… παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Kαλός ο Λιούμπισιτς, αλλά τι γίνεται με τους μικρούς;

Ο Βέζο αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Βιτόρια και το 2014 μετακόμισε στην Βαλένθια έναντι 2 εκατ. ευρώ. Εκεί έμεινε για μια πενταετία και στη συνέχεια πήγε ως δανεικός σε Γρανάδα και Λεβάντε. Η τελευταία τον αγόρασε για 5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019.

Φέτος, στο πρώτο μισό της σεζόν είχε 19 συμμετοχές και δύο ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ συνολικά έχει 180 παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ