ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-4: «Πτήση» play-off με τεσσάρα στα Ιωάννινα!

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-4: «Πτήση» play-off με τεσσάρα στα Ιωάννινα!

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση η Λαμία διέλυσε με 4-1 τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα και έκανε... άλμα στην 6η θέση, η οποία οδηγεί στα play offs της Stoiximan Superleague

Η Λαμία (6η, 30β.) μπήκε δυνατά από την αρχή, δεν έδειξε οίκτο στον ΠΑΣ Γιάννινα (14ος, 12β.) και με τη νίκη της με σκορ 4-1 μέσα στους «Ζωσιμάδες» για την 21η αγωνιστική… απογειώθηκε στην 6η θέση της Stoiximan Superleague, που οδηγεί στα play offs.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Καρλίτος (20΄), Αμαράλ (22΄) και Τσιλούλης (62΄, 81΄), ενώ για την ομάδα των Ιωαννίνων σκόραρε ο Κόντε στο 41΄.

Διαβάστε επίσης: Προμηθέας – Ολυμπιακός 57-81: Πάτησαν «γκάζι» στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι και… καθάρισαν στην Πάτρα

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, ενώ είναι η πρώτη φορά που σημειώνει 4 τέρματα σε εκτός έδρας αγώνα στη Superleague.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 8ο λεπτό ο Αθανασίου απέκρουσε το σουτ του Νούνιες που βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Λαμία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρτίνες από τον Καραχάλιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρλίτος αλλά ο Αθανασίου με νέα φοβερή επέμβαση κράτησε το 0-0.

Η πίεση της Λαμίας καρποφόρησε στο 20΄ όταν ο Αμαράλ έκανε το γέμισμα στα δεξιά και ο Καρλίτος με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αμαράλ έκανε την κούρσα από τα αριστερά και με δυνατό σουτ σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 41΄ κατάφεραν να μειώσουν. Ο Κοσέλεφ απέκρουσε το σουτ του Σόρια, η μπάλα πήρε ύψος και ο Κόντε με κεφαλιά εξ επαφής «έγραψε» το 2-1.

Μάλιστα η ομάδα των Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 45΄ όταν στο μακρινό σουτ του Εραμούσπε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ.

Στο 59ο λεπτό η Λαμία κέρδισε και δεύτερο πέναλτι όταν ο Καρλίτος βγήκε τετα τετ απέναντι στον Αθανασίου, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ τον ανέτρεψε και δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Καρλίτος στο 61΄ αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε και δεύτερο πέναλτι διατηρώντας το 2-1.

Ένα λεπτό αργότερα (62΄) ο πρωταγωνιστής Αθανασίου έγινε ο μοιραίος καθώς μετά από φάση διαρκείας βγήκε να μαζέψει αλλά έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Τσιλούλης έκανε το 3-1 για τη Λαμία.

Στο 81ο λεπτό ο Τσόσιτς με πολύ ωραία μπαλιά βρήκε τον Τσιλούλη ο οποίος μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λαμίας (4-1).

Διαιτητής: Φωτιάς

Κίτρινες: Καραχάλιος, Παντελάκης, Αθανασίου, Τζίμας – Στάνκο, Σλίβκα, Καρλίτος

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια (46΄ Λεό), Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (67΄ Ριένστρα), Τζίνο, Οσεϊτούτου, Παμλίδης (82΄ Τζίμας), Ροσέρο (67΄ Ντεμίρ), Κόντε (82΄ Μπάλαν).

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (82΄ Κορνέζος), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (82΄ Τσούκαλος), Καρλίτος (63΄ Τόσιτς), Σλίβκα (76΄ Σίντκλεϊ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ