H πανέμορφη κυρία Παλάσιος πανηγύρισε ντυμένη στα πράσινα (vid)

H πανέμορφη κυρία Παλάσιος πανηγύρισε ντυμένη στα πράσινα (vid)

Η σύζυγος του Σεμπάστιαν Παλάσιος, Γιόχα Χέρμπελ, φορώντας ένα πράσινο πουλόβερ πανηγύρισε, υπό τους ήχους του ύμνου του Παναθηναϊκού, τη νίκη των «πρασίνων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των «Αιωνίων», αφού επιβλήθ8ηκε με 2-0 του Ολυμπιακού για την 21η αγωνιστική της StoiximanSuper League. Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες του «τριφυλλιού» έδωσαν στους φιλάθλους τους το καλύτερο δώρο για τα 116α γενέθλια του συλλόγου.

Όπως ήταν λογικό η νίκη απέναντι στους Ερυθρόλευκους πανηγυρίστηκε έντονα τόσο από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, όσο και από το τεχνικό επιτελείο αλλά και από τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» που δεν κατάφεραν όμως να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους. Μεταξύ άλλων τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Φατίχ Τερίμ πανηγύρισε έξαλλα και η σύζυγος του Σεμπάστιαν Πάλασιος, Γιόχα Χέρμπελ.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι πρόγραμμα του Big-5 μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη κυρία Παλάσιος, ανέβασε ένα story στο Ιnstagram, στην οποία «γιόρτασε» τη νίκη του Παναθηναϊκού και μάλιστα υπό τους ήχους του ύμνου των πρασίνων. Η Γιόχα Χέρμπελ επίσης πρόσθεσε μία ακόμη «παναθηναϊκή» πινελιά στην εμφάνιση της, φορώντας ένα πράσινο πουλόβερ, ολοκληρώνοντας ιδανικά το look της.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του Παλάσιος προκαλεί «χαμό» στα social media, αφού το συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις που «ρίχνουν» το Ιnstagram. Συχνά-πυκνά, η Γιόχα Χέρμπελ επιδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της και το πόσο όμορφη είναι, αναστατώνοντας τους followers της οι οποίοι δεν μπορούν να κρύψουν τον θαυμασμό τους για αυτήν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ