Άρης: Ετοιμάζει τον Μπένετ ο Μάντζιος

Άρης: Ετοιμάζει τον Μπένετ ο Μάντζιος

Ο νεαρός Κοσταρικανός αριστερός εξτρέμ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην εκτός έδρας σαββατιάτικη (10/2) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 22η αγωνιστική.

Ο Χιούισον Μπένετ είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη. Ο νεοαποκτηθείς αριστερός εξτρέμ από την Κόστα Ρίκα, είχε συμπεριληφθεί και στην αποστολή του σαββατιάτικου (3/2) εκτός έδρας αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό, δεν πήρε, όμως, χρόνο συμμετοχής.

Κάτι που αναμένεται να γίνει, όμως, στο σαββατιάτικο (10/2) εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Άκης Μάντζιος, άλλωστε, θα κάνει ροτέισον σε ότι αφορά την ενδεκάδα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς ακολουθεί (13/2) ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Διαβάστε επίσης: Τζαζ – Μπακς 123-108: Ο Αντετοκούνμπο δεν έφτανε…

Ο Μπένετ ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις και θα πάρει, πιθανότατα, τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής. Ακόμα, ο προπονητής του Άρη θα περιμένει να διαπιστώσει στις προπονήσεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ζουλ, προκειμένου να ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες». Ο Καμερουνέζος χαφ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του, έμεινε, όμως, εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ