Ανακοινώθηκε από την Ατλέτικο Μινέιρο ο Μπερνάρ (pic)

Ανακοινώθηκε από την Ατλέτικο Μινέιρο ο Μπερνάρ (pic)

Η Ατλέτικο Μινέιρο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπερνάρ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια και θα ενταχθεί στην ομάδα από το καλοκαίρι.

Κι επίσημα στην Ατλέτικο Μινέιρο από το καλοκαίρι ο Μπερνάρ! Εδώ και μέρες ήταν δεδομένο πως ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην πατρίδα του ενώ χθες μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού έριξε και την σπόντα του στη διοίκηση της ομάδας από την οποία όπως τόνισε δεν πήρε ποτέ απάντηση.

Ο 32χρονος άσος έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και η Μινέιρο ανακοίνωσε την απόκτησή του για 3,5 χρόνια, με τον Μπερνάρ να ενσωματώνεται στην ομάδα από το καλοκαίρι. Ο άσος των «πράσινων» είχε αποχωρήσει το 2013 από τη Μινέιρο για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και από τότε ουσιαστικά είχε υποσχεθεί πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει.

Διαβάστε επίσης: Σενάρια για Ντόρσεϊ – Τα δεδομένα με τον ομογενή γκαρντ

Αυτή η στιγμή έφτασε και ο Μπερνάρ θα γίνει ξανά παίκτης της ομάδας που τον ανέδειξε και με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε μεταξύ άλλων το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2013. Στη βραζιλιάνικη ομάδα ο Μπερνάρ αναμένεται να βρει μάλιστα και τον Γκουστάβο Σκάρπα που πρόσφατα αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ