Τα πρώτα βήματα του Ντάρκο

Τα πρώτα βήματα του Ντάρκο

Η παρουσία του στον Ρέντη και το μήνυμα του στους ερυθρόλευκους, η δημόσια τοποθέτηση για τον προπονητή και ο απαράβατος κανόνας…

Γνωρίζει όσο λίγοι τι σημαίνει Ολυμπιακός. Το ένοιωσε ως παίκτης, το έζησε ως αθλητικός διευθυντής, το ξέρει χρόνια γιατί ουσιαστικά ποτέ δεν σταμάτησε να είναι μέλος του συλλόγου. Η σχέση του με την διοίκηση και τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι διαχρονική. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, περί ου ο λόγος, ανέλαβε και επίσημα ξανά το πόστο του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό και έπιασε δουλειά για τα καλά δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας με αυτόν, και τον Κριστιάν Καρεμπέ πλάι του, μπροστάρη στην ομάδα.

Ο Κοβάσεβιτς βρέθηκε από νωρίς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη όπου είχε την πρώτη γνωριμία με τον Κάρλος Καρβαλιάλ αλλά και τους παίκτες της ομάδας. Ο άμεσος συνεργάτης του, Κριστιάν Καρεμπέ, τον παρουσίασε με τον Σέρβο αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού να δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα στην ομάδα. Σκληρή δουλειά και πάθος για τον Ολυμπιακό και για επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: Σαρώνει η Πλατανιώτη στην Ντόχα: Μετά το χρυσό μετάλλιο πήρε και ασημένιο (vid)

Ο Κοβάσεβιτς προφανώς και είναι ρεαλιστής καθώς η υπόθεση πρωτάθλημα είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολη για τον Ολυμπιακό, όμως το DNA του Ολυμπιακού δεν επιτρέπει «λευκές πετσέτες». Και αυτό ήταν και το μήνυμα του στους ερυθρόλευκους. Απαγορεύεται να «παραδώσουν τα όπλα», για αυτό και περιμένει μεγάλη προσπάθεια και «μάχες» από όλους. Είναι ο απαράβατος κανόνας στην ομάδα, απαγορεύεται να μην παλέψουν όλοι για το καλό της ομάδας. Και στα ματς που έρχονται οφείλουν όλοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Ντάρκο όπως είπε και στους παίκτες πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να βγάλει την αντίδραση που πρέπει και να παλέψει μέχρι τέλους.

Συν τοις άλλοις ο Κοβάσεβιτς με την δημόσια τοποθέτησή του στην συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του στήριξε τον Καρβαλιάλ. «Έχουμε προπονητή» ήταν η απάντηση που έδωσε στο όνομα του Ισραηλινού Μπαχάρ που έχει βγει τις τελευταίες ώρες στην δημοσιότητα. Ειδικά από την στιγμή που τελείωσε από τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Άλβες. Με τον Καρβαλιάλ να οφείλει και αυτός να παρουσιάσει έναν καλύτερο Ολυμπιακό από αυτόν που έδειξε στο πρώτο διμήνο της παρουσίας του όπου το πρόσημο, βάσει αποτελεσμάτων και συνολικής εικόνας, δεν ήταν θετικό. Κάτι που προφανώς δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

Ο Κοβάσεβιτς που ξέρει πως αυτή την περίοδο το σημαντικό είναι να υπάρξει συγκέντρωση από όλους και ηρεμία για σωστή δουλειά. Με τα περιθώρια για λάθη να είναι ελάχιστα. Για όλους. Το ματς με τον ΟΦΗ είναι η πρώτη δοκιμασία μετά το «ηλεκτροσόκ» της διοίκησης με τη νέα προσπάθεια στο πρόσωπο των Κοβάσεβιτς και Καρεμπέ. Με τον Ολυμπιακό να μπαίνει σε ένα καθοριστικό διάστημα καθώς ακολουθούν τα ματς με την Φερεντσβάρος και ενδιάμεσα το ντέρμπι στην Τούμπα.

Μέχρι τότε βεβαίως προέχει το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ. Ένα απαραίτητο τρίποντο για τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμος ο Ρέτσος αλλά και ο Ελ Αραμπί που μπήκε σήμερα ξανά στις προπονήσεις αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό από το ματς με την Κηφισιά. Μια σημαντική επιστροφή και για τα ματς με τους Ούγγρους καθώς στην λίστα δεν είναι ο Ναβάρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ