Οι ομιλίες Καρεμπέ, Κοβάσεβιτς και Καρβαλιάλ στο Ρέντη και ο κοινός στόχος

Οι ομιλίες Καρεμπέ, Κοβάσεβιτς και Καρβαλιάλ στο Ρέντη και ο κοινός στόχος

Ο Κοβάσεβιτς παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από τον Καρεμπέ, ζήτησε «αλλαγή της κατάστασης», μίλησε για τον Καρβαλιάλ και μαζί με τον Κριστιάν, ξεκαθάρισαν πως ο Ολυμπιακός οφείλει να διεκδικήσει τους στόχους του

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να μην τα παρατήσει. Εχει βάλει στόχο να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση του τίτλου ή ακόμη και το καλύτερο «πλασάρισμα» στο πρωτάθλημα. Με 15 παιχνίδια να απομένουν στη Super League, δεν υπάρχει ως επιλογή ή σκέψη το «τα παρατάμε».

Και για αυτόν τον λόγο η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει τον Πέδρο Αλβες με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Με σκοπό να επανέλθει η ομάδα, το ποδοσφαιρικό τμήμα στο σύνολό του, στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Διαβάστε επίσης: Σαρώνει η Πλατανιώτη στην Ντόχα: Μετά το χρυσό μετάλλιο πήρε και ασημένιο (vid)

Από την Τρίτη, λοιπόν, ο Σέρβος αθλητικός διευθυντής ξεκίνησε τη δουλειά του στο Ρέντη. Εγκαταστάθηκε στο γραφείο του. Μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας. Συναντήθηκε και συζήτησε με τον Καρβαλιάλ, πριν την έναρξη της προπόνησης, σε μια κουβέντα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήξερε τι να περιμένει.

Επιπλέον, μίλησε με ποδοσφαιριστές και παλιούς γνώριμους. Και γενικώς έδειξε ότι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Καθώς το περιβάλλον του ήταν απολύτως οικείο…

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΜΠΕ

Στη συνέχεια ο Κριστιάν Καρεμπέ ανέλαβε να τον παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές. «Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος του Ολυμπιακού. Πρώην ποδοσφαιριστής, με σπουδαία καριέρα, που ξέρει καλά την ομάδα και είναι εδώ να σας βοηθήσει», είπε αρχικά ο στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει, δίνοντας και το δικό του στίγμα: «Το πιο σημαντικό για όλους είναι να πιστέψετε σε εσάς. Να πιστέψετε στους εαυτούς σας. Πρέπει να βελτιωθούμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και είναι όλα στο χέρι σας. Ούτε εγώ, ούτε ο Ντάρκο ούτε ο προπονητής μπορούμε να κάνουμε τίποτε εάν εσείς δεν είστε αυτοί που πρέπει. Οι παίκτες παίζουν, εσείς νικάτε τα παιχνίδια. Εμείς είμαστε εδώ για τις ευθύνες και να σας βοηθήσουμε. Πρέπει να αλλάξουμε. Και ενωμένοι, όλοι μαζί ως ένας παίκτης να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΡΚΟ

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο ίδιος ο Ντάρκο, ο οποίος μίλησε για πίστη στην ομάδα και αλλαγή της κατάστασης: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και εσάς. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να αλλάξουμε την κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε και ποια είναι τα προβλήματα. Πιστεύω στον προπονητή και σε εσάς. Πιστεύω ότι εάν είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να τα αλλάξουμε. Θα είμαι δίπλα σας για όλα. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή εάν θέλει κάποιος να μου μιλήσει για οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους».

«ΠΙΣΤΗ» ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΒΑΛΙΑΛ

Τέλος, ο Κάρλος Καρβαλιάλ, αφού καλωσόρισε τον Ντάρκο, αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές του, τόνισε: «Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα. Αυτό δεν αλλάζει. Θέλουμε να κερδίζουμε και πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να έχουμε πίστη στην ομάδα και ο καθένας στον εαυτό του. Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Όλα τα παραπάνω θα έχουν αξία εάν ο Ολυμπιακός ξεκινήσει να παίζει καλύτερα και να παίρνει νίκες. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Καρβαλιάλ προετοιμάζει το παιχνίδι με τους Κρητικούς, έχοντας στη διάθεσή του τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά όχι τους τραυματίες Ζέλσον Μαρτίνς και Ρέτσο, αλλά και τον τιμωρημένο Ντόη. Μάλιστα, εάν δεν βελτιωθεί η κατάσταση του Ρέτσου, στο παιχνίδι με τους Κρητικούς είναι πιθανό να δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Ρούμπεν Βέζο, ο οποίος είναι σε καλή φυσική κατάσταση και προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη Λεβάντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ