Ο ρόλος του Γ. Σαββίδη στα μεταγραφικά και η αγαστή συνεργασία με τους Λουτσέσκου και Μίχελ

Ο ρόλος του Γ. Σαββίδη στα μεταγραφικά και η αγαστή συνεργασία με τους Λουτσέσκου και Μίχελ

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ θα έχει φέτος ο Γιώργος Σαββίδης ο οποίος σε συνεργασία με τον Λούμπος Μίχελ, αλλά και την συνδρομή του Ράζβαν Λουτσέσκου θα προσπαθήσουν να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα μεταγραφικά ζητήματα στον ΠΑΟΚ δεν είναι υπόθεση του ενός, αλλά τριών ανθρώπων Γιώργος Σαββίδης, Ράζβαν Λουτσέσκου και Λούμπος Μίχελ, που ασχολούνται σε καθημερινή βάση για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που διακρίνει φέτος τους ασπρόμαυρους είναι η ομαδική συνεργασία που παρατηρείται εδώ και αρκετές ημέρες, καθώς ο στόχος είναι ένας και κοινός και το αποτέλεσμα που ενδιαφέρει όλους είναι η ουσιαστική ενδυνάμωση της ομάδας.

Παρότι το κλίμα πήγε να διαταραχθεί με την υπόθεση Σρνα, οι τρείς άνδρες κατάφεραν να κρατήσουν τις ισορροπίες και να συνεχίσουν την κοινή τους προσπάθεια. Μάλιστα εκείνο το διάστημα ακούστηκαν πολλά, όπως ότι ο Γιώργος Σαββίδης και ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχαν βάλει στο περιθώριο τον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή, αλλά κι ότι έρχεται στην Τούμπα ο Γιάννης Παπαδημητρίου για να αναλάβει πόστο μέσα στην ομάδα με αυξημένες αρμοδιότητες.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Λούμπος Μίχελ συνεχίζουν τη συνεργασία τους, ειδικά στα θέματα των δύο παικτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα, δηλαδή τους Πούκι και Βέρνμπλουμ. Έχουν καθημερινή επαφή με τους ενδιαφερόμενους παίκτες και τους αρμόδιους ατζέντηδες για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επειδή οι συζητήσεις γίνονται με ελεύθερους παίκτες που έχουν αυξημένη τιμή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, θεωρείται, από τους επιτελείς της ΠΑΕ, λογικό, έως ένα σημείο να μην έχουν τελεσιδικήσει αυτές οι περιπτώσεις.

Η μεταγραφική τριάδα του ΠΑΟΚ, από αύριο (11/6) που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη οι Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης, θα φορτσάρει προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι. Μάλιστα από την Τρίτη θα σηκώσουν τα μανίκια τους για να αρχίσουν να κλείνουν όλα τα μεταγραφικά μέτωπα της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα κάνει ένα διάλλειμα από τις επιχειρηματικές υποχρεώσεις στη Ρωσία για να ασχοληθεί και μ’ αυτές στην Ελλάδα. Η παραμονή του όμως στη Θεσσαλονίκη θα είναι ολίγων ημερών, καθώς θέλει να βρίσκεται στην Ρωσία τις μέρες που θα διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο περιθώριο του Μουντιάλ, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου σκοπεύει να έχει επαφές με στελέχη της UEFA και της FIFA για να τους ενημερώσει για την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ και όσο συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ