Relevo: «Στην Αθήνα το Σάββατο, ο Μεντιλίμπαρ»

Relevo: «Στην Αθήνα το Σάββατο, ο Μεντιλίμπαρ»

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Relevo», ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έρθει μεθαύριο (10/02) στην Αθήνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Τις βαλίτσες του για την Αθήνα ετοιμάζει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (8/2) η ισπανική «Relevo» ανέφερε ότι ο έμπειρος προπονητής θα έρθει το Σάββατο (10/2) στην Αθήνα, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα στην Ιβηρική Χερσόνησο, ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης θα βρίσκεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο στο ευρωπαϊκό παιχνίδι (15/2) με την Φερεντσβάρος για το Europa Conference League.

Η «Relevo» αναφέρει επίσης ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι. Το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «10», το οποίο ανέφερε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρχει νέος προπονητής στον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το διαζύγιο με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος αποχώρησε από το μεγάλο λιμάνι μετά από 11 ματς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, στον οποίο είχε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Από αύριο τις προπονήσεις αναλαμβάνει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος που θα οδηγήσει την ομάδα στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ