Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου για τους «Ζωσιμάδες»

Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου για τους «Ζωσιμάδες»

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει ροτέισον στο αυριανό (10/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου (13/2) με τον Παναιτωλικό, ενώ η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει απευθείας από τα Ιωάννινα στο Αγρίνιο.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (10/2) εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους βασικούς, ενόψει του πρώτου ημιτελικού (13/2) του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Ο Φατόρε θα αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής τον Οντουμπάζιο, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Ακόμα, ο Ρόουζ θα πάρει τη θέση ενός εκ των Βέλεθ ή Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και ο Ντουκουρέ ενός εκ των Βερστράτε ή Τζούρασεκ στα χαφ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η κριτική τον κάνει καλύτερο

Ακόμα, ο Παναγίδης αναμένεται να ξεκινήσει αντί του Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Μπένετ αντί του Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Σαμόρα έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης, αντί του Μορόν.

Ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν απευθείας στο Αγρίνιο από τα Ιωάννινα και αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ