ΑΕΚ: Επέστρεψε και ακολούθησε πρόγραμμα προσαρμογής ο Χατζισαφί, εκτός και πάλι ο Άμραμπατ

ΑΕΚ: Επέστρεψε και ακολούθησε πρόγραμμα προσαρμογής ο Χατζισαφί, εκτός και πάλι ο Άμραμπατ

Ο Εχσάν Χατζισαφί επέστρεψε στα Σπάτα και ακολούθησε πρόγραμμα προσαρμογής ενώ ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Νόρντιν Άμραμπατ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τη δουλειά ενόψει ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον και τον Εχσάν Χατζισαφί στα Σπάτα. Όπως αναμενόταν, ο Ιρανός μπακ επέστρεψε χθες το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα ακολούθησε ένα πρόγραμμα προσαρμογής αφού εδώ και πάνω από έναν μήνα έλειπε με τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Νόρντιν Άμραμπατ που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι της Τούμπας, αυτή θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση (10/2, 11:00) και στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» θα γευματίσουν και θα αναχωρήσουν για Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Φρανσίσκο: Το «παιδί» του Σπανούλη που πλήγωσε τον Ομπράντοβιτς

Εκτός απροόπτου ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα ανακοινώσει αποστολή, όπως συνηθίζει εδώ και αρκετό καιρό. Θυμίζουμε ότι ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ο Νταμιάν Σιμάνσκι που είναι τραυματίας και τις τελευταίες ώρες μάλιστα βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε πατέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ