Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός δεν πεθαίνει ποτέ»!

Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός δεν πεθαίνει ποτέ»!

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και στο επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ αύριο Σάββατο (10/2, 17:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Γιατί το πλεονέκτημα έδρας περνάει από το ΣΕΦ…

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ελ Κααμπί στην Cosmote TV:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα στο ντέρμπι: «Πράγματι ερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας ζήτησε να κερδίσουμε, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Αυτό που έχω να πω είναι πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να αρρωσταίνει, μπορεί κάποιες φορές να πληγώνεται αλλά δεν πεθαίνει ποτέ.

Παραμένουμε πάντα ο Ολυμπιακός και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι να επανέλθουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και ότι συμβαίνει θα περάσει».

Για το ποιος είναι ο δρόμος για να κλείσει ο Ολυμπιακός την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: «Είμαστε μια οικογένεια. Μιλάμε καθημερινά μεταξύ μας και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όπως είπα και πριν δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί θα παραμείνουμε για πάντα ο Ολυμπιακός. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ένας τεράστιος σύλλογος και θα τα ξεπεράσει όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ