Ημέρα… Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό

Ημέρα… Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό

Ο Ισπανός πολύπειρος τεχνικός φτάνει σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τον ΟΦΗ.

Ημέρα… Μεντιλίμπαρ είναι στον Ολυμπιακό η σημερινή (10/2).

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται τις επόμενες ώρες να προσγειωθεί στο «Ελ.Βενιζέλος», προκειμένου να αναλάβει και επίσημα το τιμόνι του Ολυμπιακού.

Ο Βάσκος ο οποίος εδώ και λίγες μέρες έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ερυθρόλευκους θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες και στη συνέχεια θα μεταβεί στο «Γ.Καραϊσκάκης», προκειμένου να δει από κοντά την νέα του ομάδα στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (17:30) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague.

Διαβάστε επίσης: Πώς φτάσαμε στη σύλληψη της ηγετικής μορφής των «Πυρήνων της Φωτιάς» – Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι από την Κυριακή ο Μεντιλιμπάρ θα σηκώσει… μανίκια μιας και ακολουθεί την Πέμπτη (15/2) το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού κόντρα στην Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκης, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

Τέλος θυμίζουμε πως κατά το παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους των Ειμπάρ (δύο θητείες), Αθλέτικ Μπιλμπάο, Βαγιαδολίδ, Οσασούνα, Λεβάντε, Αλαβές και Σεβίλλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ