ΑΕΚ: Δεν προλαβαίνει την Τούμπα ο Άμραμπατ

ΑΕΚ: Δεν προλαβαίνει την Τούμπα ο Άμραμπατ

Ο Νορντίν Άμραμπατ δεν προπονήθηκε και έτσι δεν είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (11/2) - Εκτός και ο Σιμάνσκι.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη με δύο σημαντικούς παίκτες του Ματίας Αλμέιδα να είναι στη λίστα των απουσιών.

Ο προπονητής της Ένωσης δεν ανακοίνωσε αποστολή, αλλά είναι σίγουρο πως δεν υπολογίζει τον Νορντίν Άμραμπατ, που δεν προπονήθηκε κανονικά και δεν θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Ο κακός χαμός για την τετράδα της Euroleague: Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και οι ισοβαθμίες που θα κρίνουν τα πάντα

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Αστέρα την προηγούμενη Κυριακή και αυτό τον έθεσε εκτός από το προσεχές ντέρμπι. Εκτός είναι και ο Νταμιάν Σιμάνσκι που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού εδώ και δύο εβδομάδες.

Η αποστολή της ΑΕΚ, προπονήθηκε σήμερα και μετά το γεύμα, ξεκίνησε για την Θεσσαλονίκη για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (11/2).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ