Οριστικό: Χωρίς Οζέγκοβιτς, Βαφέας και Ματέους Σάντος η Κηφισιά απέναντι στο Βόλο

Οριστικό: Χωρίς Οζέγκοβιτς, Βαφέας και Ματέους Σάντος η Κηφισιά απέναντι στο Βόλο

Χωρίς τρία βασικά στελέχη της θα παραταχθεί η Κηφισιά στον αυριανό (11/2, 16:00) αγώνα με το Βόλο, στη «μάχη» για την παραμονή της στην Stoiximan Superleague.

Χωρίς τρία βασικά στελέχη της θα παραταχθεί η Κηφισιά στον αυριανό (11/2, 16:00) αγώνα με το Βόλο, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμος στη μάχη για την παραμονή στη Superleague.

Οι Οζέγκοβιτς, Βαφέας και Ματέους Σάντος συμπλήρωσαν κάρτες στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ και ο σκοπός ήταν να εκτίσουν την ποινή τους σε επόμενα παιχνίδια, όμως η ΠΑΕ δεν πρόλαβε να καταθέσει εγκαίρως τη σχετική δήλωση στη διοργανώτρια αρχή, η οποία αυτόματα τους θεωρεί ως τιμωρημένους για το αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ο κακός χαμός για την τετράδα της Euroleague: Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και οι ισοβαθμίες που θα κρίνουν τα πάντα

Οι «νεοφώτιστοι» προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, επικαλούμενοι τεχνικό πρόβλημα που δεν τους επέτρεψε να καταθέσουν εμπρόθεσμα τη δήλωση, όμως το αρμόδιο όργανο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα το πρωί, απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή.

Έτσι οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Βόλο και μάλιστα τα ονόματά τους συμπεριλήφθηκαν στο ποινολόγιο τιμωρημένων παικτών, που δημοσιεύει κάθε εβδομάδα η Super League στην ιστοσελίδα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ