Ελίασον: «Στόχος μας η νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Ελίασον: «Στόχος μας η νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του Νίκλας Ελίασον για το αποψινό ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (11/2,20:00) στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O μέσος της Ένωσης, Νίκλας Ελίασον, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το επικείμενο ντέρμπι των Δικεφάλων και τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι πάντα η νίκη, ενώ ανέφερε ότι όλοι θέλουν να είναι έτοιμοι για τα πλέι-οφ, όταν και κρίνεται το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νίκλας Ελίασον στην κάμερα της ΝΟVA για:

-τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Αισθανόμαστε καλά. Προερχόμαστε από μια καλή νίκη. Είχαμε μία γεμάτη εβδομάδα προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο ματς, όμως πιστεύω θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε».

-το εάν έχουν στο μυαλό τους στην ΑΕΚ ότι με νίκη επί του ΠΑΟΚ θα πάνε στην κορυφή: «Προσπαθούμε να μη σκεφτόμαστε τη βαθμολογία. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ακολουθούν τα Playoffs. Θέλουμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Στόχος πάντα είναι η νίκη και ελπίζουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι και στα Playoffs».

-τη μία ήττα που έχει η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια: «Δεν έχω ακριβή εξήγηση. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η ομάδα πάντα παίζει με αυτοπεποίθηση, μπαίνουμε πάντα να κερδίσουμε, έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα. Οπότε, αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι το καλύτερο δυνατό από την πλευρά μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ