Το «δεν τελειώσαμε» του Ολυμπιακού περνάει αποκλειστικά από την Τούμπα…

Το «δεν τελειώσαμε» του Ολυμπιακού περνάει αποκλειστικά από την Τούμπα…

Η Τούμπα έφερε τον Ολυμπιακό ξανά στον -7, αλλά…

Μια ισοπαλία ήθελε ιδανικά ο Ολυμπιακός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προκειμένου να μειώσει κάπως τη διαφορά από το γκρουπ των πρωτοπόρων.

Μια ισοπαλία του προέκυψε με τον Κεντζιόρα στο 89΄ να προσφέρει στους Πειραιώτες ένα ακόμη «καλό» νέο σε αυτά τα τελευταία 24ωρα που κύλησαν υποδειγματικά για εκείνους: Με την υπογραφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το γεγονός ότι ο Ισπανός έπιασε ήδη δουλειά στον Ρέντη. Με τη δική τους 4-0 νίκη επί του ΟΦΗ που έπειτα από καιρό τους έφτιαξε λιγάκι την διάθεση σε περιβάλλον Super League.

Κακά τα ψέματα όμως: Ακόμη και έτσι ο Ολυμπιακός έχει να ανέβει μπροστά του ένα βουνό. Και απαιτείται μεγάλη υπομονή, αλλά και επιτέλους ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα και από τον ίδιο στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να ψάξουν μακριά άλλωστε οι Ερυθρόλευκοι. Την Κυριακή τους περιμένει εκείνους η Τούμπα και ο πολύ καλός φετινός ΠΑΟΚ. Στη δική τους περίπτωση μάλιστα το ματς θα είναι sold out και όχι με την ησυχία της άδειας κερκίδας.

Τέσσερα ματς απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός έχει: ΠΑΟΚ (εκτός), Αστέρα (εντός, κεκλεισμένων), Παναιτωλικό (εκτός) και Βόλο (εντός). Για να μείνει «ζωντανός» διατηρώντας την απόσταση του από το γκρουπ των πρωτοπόρων σε «αναστρέψιμη» τροχιά, χρειάζεται μίνιμουμ 10 βαθμούς.

Τι έχουν οι άλλοι. Ο ΠΑΟΚ (51β) μετά τον Ολυμπιακό (44β) έχει τρία εκτός έδρας στη σειρά (Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, Λαμία). Ο Παναθηναϊκός (50β) Λαμία, Κηφισιά και Άρη διαδοχικά εντός και τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην Κρήτη για να παίξει με τον ΟΦΗ. Και η ΑΕΚ έχει μέσα την Κηφισιά, έξω την Λαμία, μέσα τον ΠΑΣ και τελειώνει στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Αν θέλει ο Ολυμπιακός λοιπόν να κυνηγήσει κάποιον από τους τρεις που προηγούνται ή και όλους; Επιβάλλεται να μην χάσει τώρα τον βηματισμό του. Δεν έχει άλλο δικαίωμα στο λάθος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ