ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ισοφάρισε το ρεκόρ του Αναστασιάδη

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ισοφάρισε το ρεκόρ του Αναστασιάδη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κάθισε για 153η φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ και έπιασε τον Άγγελο Αναστασιάδη στην κορυφή της σχετικής λίστας

Ο ΠΑΟΚ με το γκολ του Κεντζιόρα στο 89ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 την ΑΕΚ, στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι Δικεφάλων, και με τον βαθμό που πήρε διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 51 βαθμούς.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στην νίκη, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός με την χθεσινή αναμέτρηση ισοφάρισε μια ιστορική επίδοση για τους Θεσσαλονικείς. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν το υπ’ αριθμόν 153 για τον 54χρονο προπονητή στο ελληνικό πρωτάθλημα και έπιασε τον Άγγελο Αναστασιάδη στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1: Το έσωσε στο 89′ και έμεινε πρώτος ο Δικέφαλος του Βορρά

Ο Λουτσέσκου υπερτερεί του «συγκατοίκου» του σε νίκες με 101 έναντι 95, ενώ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο 54χρονος τεχνικός θα περάσει μόνος πρώτος, αφού θα κάτσει στον πάγκο του Δικεφάλου για 154η φορά.

Συνολικά ο Λουτσέσκου έχει 101 νίκες, 28 ισοπαλίες και μόλις 24 ήττες στα παιχνίδια του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην Stoiximan Super League, τόσο σε κανονική περίοδο πρωταθλήματος, όσο και στα playoffs. Ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια αυτά έχει 298 γκολ υπέρ και 113 κατά.

Θυμίζουμε ότι, ο Λουτσέσκου μετρά συνολικά 235 παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ και είναι πρώτος προπονητής σε αριθμό αγώνων στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ