Πρόταση 2,1 εκατ. ευρώ της Άντερλεχτ για Βράνιες

Πρόταση 2,1 εκατ. ευρώ της Άντερλεχτ για Βράνιες

«Χοντραίνει» το «παιχνίδι» για την απόκτηση του Βράνιες από την Άντερλεχτ που έχει καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ ύψους 2,1 εκατ. ευρώ όπως υποστηρίζουν Βελγικά ΜΜΕ .

Η Άντερλεχτ ενδιαφέρεται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού μετά την παραχώρηση του Σπάχιτς στην Κράσνονταρ και ο πρώτος στόχος της παραμένει ο Όγκνιεν Βράνιες όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό. Η βελγική ομάδα μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ προκειμένου να κάνει δικό της τον βόσνιο διεθνή, όπως άλλωστε τονίζουν και τα Βελγικά ΜΜΕ.

Μετά την διάψευση της ΑΕΚ για τα σενάρια των προηγούμενων ημερών που ανέφεραν πως η Άντερλεχτ προσφέρει συμβόλαιο στον Βράνιες, η βελγική LaCapitale επανήλθε με νέο δημοσίευμα στο οποίο κάνει λόγο για πρόταση της ομάδας των Βρυξελλών ύψους 2,1 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Βόσνιο στόπερ.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ τονίζει πως οι κιτρινόμαυροι θέλουν τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον βόσνιο αμυντικό. Επίσης η Άντερλεχτ έχει προσφέρει και ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 800.000 ευρώ στον Βράνιες με τον οποίο τα έχει βρει, ο οποίος το καλοκαίρι του 2019 μένει ελεύθερος από την Ένωση κάτι που σημαίνει πως μπορεί από τον ερχόμενο Ιανουάριο να επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του χωρίς οι πρωταθλητές να πάρουν κάποιο ποσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ