Αθωώθηκε ο Αλέξης Κούγιας

Αθωώθηκε ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας απαλλάχθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και πλέον μπορεί κανονικά να εισέρχεται σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας, αλλά και σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια.

Ο Αλέξης Κούγιας δικαιώθηκε στην έφεση που κατέθεσε μετά την τιμωρία με ποινή απαγόρευσης εισόδου που του είχε επιβληθεί και απαλλάχθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και πλέον μπορεί κανονικά να εισέρχεται σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας, αλλά και σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας για 3,5 μήνες, αλλά και με έναν μήνα απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για υποθέσεις του ΠΑΣ Κόρινθος, της ομάδας όπου ήταν ιδιοκτήτης.

Όπως υποστήριξε ο κ. Κούγιας, ο διαιτητής Πουλόπουλος απέβαλε με τρεις κόκκινες κάρτες ποδοσφαιριστές της Κορίνθου ισχυριζόμενος ότι δήθεν τον εξύβρισαν και τιμώρησε  με 9 ακόμη κάρτες τους υπόλοιπους παίκτες, εκ των οποίων πέντε συμπλήρωσαν από τρεις και δεν αγωνίστηκαν στο επόμενο παιχνίδι, απέναντι στη δεύτερη μετά την Κόρινθο, Θύελλα Ραφήνας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής του Γιαρένη. Συνολικά δεν αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς οκτώ ποδοσφαιριστές της Κορίνθου.

Η Επιτροπή Εφέσεων συνεδρίασε την προηγούμενη Τετάρτη και μάρτυρες υπεράσπισης του κ. Κούγια, ήταν ο δήμαρχος Κορίνθου Ν. Σταυρέλης, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Οικονόμου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορίνθου Μιχάλης Τσιχριτζής, ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Μαργέτης, ο διεθνούς φήμης επιχειρηματιάς Γεώργιος Πιέτρης και ο επιχειρηματίας Γεώργιος Μαργέτης.

Για όσα όσα συνέβησαν, για τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς περί δήθεν απείλης και εξύβρισης, στους τρεις διαιτητές και τον Διακοφώτη, ο Αλέξης Κούγιας έχει υποβάλλει μήνυση ενώπιων της εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγές αποζημιώσεως εναντίων των τριών διαιτητών εκείνου του αγώνα, του Ντάσιου και του Διακοφώτη για προσβολή προσωπικότητας, ζητώντας 100.000 ευρώ από τον καθένα, επικαλούμενος τη μαρτυρία όλων των προαναφερθέντων.

O Αλέξης Κούγιας θα είναι παρών την Πέμπτη στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αλλά και στην Τούμπα. «Φαινόμενα απώλειας βαθμών όπως στην περίπτωση Χουανκάν δεν θα ξαναζήσουμε», έλεγε χαρακτηριστικά μετά την απόφαση που τον δικαίωσε πανηγυρικά, ο Αλέξης Κούγιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ