ΑΕΚ: Μπήκε ο Άμραμπατ ενόψει Κηφισιάς

ΑΕΚ: Μπήκε ο Άμραμπατ ενόψει Κηφισιάς

Ο Νόρντιν Άμραμπατ έβγαλε ολόκληρο το σημερινό πρόγραμμα της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να τεθεί στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα ενόψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά (18/2, 19:00).

Την προετοιμασία της για την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά συνεχίζει η ΑΕΚ.

Η Ένωση έπειτα και από το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, στοχεύει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να περιμένει τυχόν στραβοπάτημα ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, προκειμένου να ανέβει μόνη πρώτη στην κορυφή της Superleague.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Καρέτσας: Το κορυφαίο ταλέντο της Γκενκ είναι Έλληνας και παίζει στην Εθνική Βελγίου (vids)

Ωστόσο για να το κάνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της νεοφώτιστης Κηφισιάς, με την συγκεκριμένη αντίπαλο να θέλει αρκετή προσοχή, μιας και στο ματς του πρώτου γύρου είχε καταφέρει να κόψει βαθμούς στο σύνολο του Αλμέιδα.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Αργεντίνος τεχνικός είδε για ακόμη μια μέρα το «οπλοστάσιο» του να γεμίζει καθώς στην διάθεση του τέθηκε και ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για πρώτη φορά μετά από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Τέλος από το ματς με την Κηφισιά θα απουσιάσει ο Ντομαγκόι Βίντα, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του για τη συμπλήρωση καρτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ