Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από Μεντιλιμπάρ ενόψει ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από Μεντιλιμπάρ ενόψει ΠΑΟΚ

Η αποστολή των Πειραιωτών για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Ποιοι έμειναν εκτός.

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ  (18/2, 20:30) για την 23η αγωνιστική της Super League ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας.

Διαβάστε επίσης: Το ρίσκο που πήρε ο Μπαρτζώκας και η αγωνία για τον Γουίλιαμς-Γκος (vids)

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Κίνι και Ζέλσον Μαρτίνς, όπως επίσης και οι Ντόι, Αλεξανδρόπουλος, Άμπι, Καμπράλ και Ελ Αραμπί.

Την αποστολή απαρτίζουν: Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (18/2, 20:30) εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε το Σάβατο (17/2) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Μετά το τέλος της, ο κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ