Έξαλλος ο Αλαφούζος: «Υπάρχουν θυγατρικές, οι διαιτητές φοβούνται, άχρηστο το Υπουργείο»

Έξαλλος ο Αλαφούζος: «Υπάρχουν θυγατρικές, οι διαιτητές φοβούνται, άχρηστο το Υπουργείο»

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Σπύρου Ζαμπάλα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι υπάρχουν θυγατρικές ομάδες στη Super League.

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Σπύρου Ζαμπαλά είχε ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λαμία (2-2).

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού μετά την γκέλα του Παναθηναϊκού μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και εξέφρασε τα παράπονά του για τα σφυρίγματα του διεθνή ρέφερι, ενώ παράλληλα τόνισε ότι υπάρχουν θυγατρικές ομάδες στη Super League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από Μεντιλιμπάρ ενόψει ΠΑΟΚ

«Έχουμε θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες, οι διαιτητές φοβούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τα έβαλε και με την Κυβέρνηση. «Έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης κερασάκι στην τούρτα, ένα άχρηστο υπουργείο που δεν ξέρει τι κάνει το αριστερό χέρι το δεξί», κατέληξε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ και για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, να έχει επιτυχία και κόσμο πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. Έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες, οι διαιτητές φοβούνται. Υπάρχουν διαιτητές που φοβούνται. Όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν γιατί παίρνουμε πέναλτι. Σήμερα εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι δόθηκαν αστείες καθυστερήσεις. Το λέω και για την ΚΕΔ και για όλους είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης κερασάκι στην τούρτα, ένα άχρηστο υπουργείο που δεν ξέρει τι κάνει το αριστερό χέρι το δεξί. Δεν πάει καλά η κατάσταση δυστυχώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ