Ολυμπιακός : Σε τροχιά ρεκόρ τα εισιτήρια διαρκείας!

Ολυμπιακός : Σε τροχιά ρεκόρ τα εισιτήρια διαρκείας!

Οι ανανεώσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, η ζήτηση από τους νέους κατόχους είναι μεγάλη και ήδη προκύπτει το συμπέρασμα ότι και στα φετινά εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού θα μπει... φρένο από τους Πειραιώτες!

Συμπληρώθηκε μια εβδομάδα «διάθεσης» των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού, και όπως φαίνεται οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν. Είναι τόσο ικανοποιητικός ο αριθμός που προκύπτει ως εδώ σε σχέση με την «ανανέωση» των περσινών κατόχων, που ήδη οι έμπειροι στην διαδικασία φτάνουν με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι και φέτος οι Πειραιώτες θα αναγκαστούν να σταματήσουν την διάθεση από μόνοι τους. Αυτό έκαναν πέρσι σταματώντας σε κάτι λιγότερο από τα 22.000 (21.780 για την ακρίβεια), σε αντίστοιχο επίπεδο κυμαίνεται η εκτίμηση και για τη νέα περίοδο.

Μάλιστα, παρότι δεν υπάρχει ο θελκτικός έξτρα παράγοντας «Champions League», οι ανανεώσεις των ετήσιων καρτών συνεχίζονται με εντυπωσιακό ρυθμό, σε καθημερινή βάση. Με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δείχνουν με το «καλημέρα» τη διάθεση να στηρίξουν έμπρακτα την αγαπημένη τους ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ