Καρυπίδης : Πάει Αμερική για την κρίσιμη συζήτηση

Καρυπίδης : Πάει Αμερική για την κρίσιμη συζήτηση

Ο Καρυπίδης στην τελική διαπραγμάτευση με Παπαδόπουλο και Σάκιεβιτς.

Το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στις ΗΠΑ αναβλήθηκε τις προηγούμενες δύο φορές για υποχρεώσεις που αφορούσαν θέματα του Άρη με τελευταίο αυτό της έλευσης του Πάκο Ερέρα στην Ελλάδα, αλλά έφτασε ο χρόνος της πραγματοποίησής του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, αύριο, θα καθίσει στο τραπέζι των τελικών συζητήσεων με τον Θανάση Παπαδόπουλο, τον συνεργάτη του και υπεύθυνο για το πρότζεκτ εμπλοκής τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο Νικ Σάκιεβιτς προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν και πως αυτό θα προχωρήσει.

Στην τελευταία του τοποθέτηση επί του θέματος, ο Καρυπίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ακόμη και της πώλησης της ΠΑΕ, τονίζοντας όμως ότι αυτό θα πρέπει να γίνει με όρους και προϋποθέσεις που θα τον ικανοποιούν. Ενδιάμεσα από αυτό όμως έδειξε και τη διάθεση συνεργασίας με την πλευρά του Παπαδόπουλου χρησιμοποιώντας τη φράση «ισχύς εν τη ενώσει».

Οι δυο πλευρές ήρθαν κοντά χάρη στη συμφωνία χορηγίας της εταιρίας του Παπαδόπουλου «Colonial marbles» που προβλήθηκε στη φανέλα της ομάδας πέρσι, συμφωνία για την οποία υπάρχει προεργασία στην κατεύθυνση της ανανέωσής της.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μέσα από τις απευθείας συζητήσεις. Κάθε πλευρά θα θέσει στην άλλη τα «θέλω» της και προφανώς μετά και από διαπραγματεύσεις θα προκύψει το αποτέλεσμα, που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα και πρώτα τα οικονομικά στην έναρξη του προγραμματισμού για τον Άρη της επόμενης περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ