Αλμέιδα: «Επέστρεψαν ο κόσμος και οι οικογένειες και αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου»

Αλμέιδα: «Επέστρεψαν ο κόσμος και οι οικογένειες και αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου»

Μετά την λήξη του ματς με την Κηφισιά, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε για το γκολ του Λιβάι Γκαρσία αλλά και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. 

Η ΑΕΚ με το πέναλτι δώρο του διαιτητή Γκορτσίλα στο 4ο λεπτό που άφησε τη Κηφισιά με 10 παίκτες επικράτησε των νεοφώτιστων (3-0) και περιμένει το ντέρμπι της Τούμπας για να δει αν θα μείνει πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague.

Μετά την λήξη του ματς, ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε για το γκολ του Λιβάι Γκαρσία αλλά και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε το τριώδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια: Με πέναλτι και αποβολή η ΑΕΚ στο 4΄ – Έσκασαν στα γέλια ως και οι παίκτες (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω ότι ζήσαμε μια μέρα χαράς. Επέστρεψαν ο κόσμος και οι οικογένειες και αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου. Τα πήγαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Στο τέταρτο λεπτό ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο κι εμείς ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε».

Για το αν θα… ζήλευε σαν ποδοσφαιριστής το πρώτο γκολ του Λιβάι: «Σε καμία περίπτωση, θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, χαιρόμουν όταν η ομάδα μου κέρδιζε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ