Νέα σενάρια από το Μεξικό περί επιστροφής του Πιζάρο στην Τσίβας

Νέα σενάρια από το Μεξικό περί επιστροφής του Πιζάρο στην Τσίβας

Τι αναφέρουν στο Μεξικό αναφορικά με το μέλλον του Ροδόλφο Πιζάρο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε έπειτα από εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, ο Ροδόλφο Πιζάρο ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά και τους οπαδούς της να έχουν πολλές προσδοκίες από τον άλλοτε συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ωστόσο λίγους μήνες αργότερα τα πράγματα δεν έχουν όπως άπαντες θα τα περίμεναν. Ο Μεξικανός άσος δεν έχει καταφέρει να βρει τον ρόλο του στην ομάδα με τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του να κάνουν λόγο για επιστροφή του 30χρονου άσου στην Τσίβας.

Διαβάστε επίσης: Ποντένσε εμπιστευτικό – Η μεταγραφή, ο Καρβαλιάλ, η αλλαγή στο σώμα, η κίνηση ματ του Μεντιλίμπαρ και η έκρηξη της Τούμπας

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες οι συμπατριώτες του τον είχαν συνδέσει και με την Μοντερέι, η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση και παλαιότερα.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι που μας έρχεται ο Πιζάρο θα εξετάσει τις επιλογές του και μένει να φανεί αν θα παραμείνει κάτοικος «Opap Arena», η θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλες πολιτείες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ