Ολυμπιακός : To10.gr στην ξενάγηση των εγκαταστάσεων του Ρέντη

Ολυμπιακός : To10.gr στην ξενάγηση των εγκαταστάσεων του Ρέντη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός άνοιξε την πόρτα των εγκαταστάσεων του Ρέντη στα ΜΜΕ και to10.gr σας παρουσιάζει το στρατηγείο του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς λόγους να καμαρώνει για το προπονητικό του κέντρο στο Ρέντη, καθώς οι εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων είναι από τις καλύτερες σε όλη την Ευρώπη. Λίγες ομάδες διαθέτουν προπονητικό κέντρο όπως αυτό του Ολυμπιακού και δεν είναι τυχαίο πως όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις ανέσεις που απολαμβάνουν προπονητές και παίκτες της ομάδας του λιμανιού.

Θα πρέπει εδώ βέβαια να σημειωθεί ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δαπανήσει περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ μόνο για τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά έχει δώσει αυτό το πολύ μεγάλο ποσό προκειμένου ο Ολυμπιακός να διαθέτει ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη.

Οι κινήσεις για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων δεν σταματούν ποτέ ενώ θα πρέπει να επισημανθεί πως το προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων δεν αφορά μόνο την πρώτη ομάδα αλλά και τα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να δίνει χρήματα για την εξέλιξη του προπονητικού κέντρου της ομάδας του Πειραιά, ώστε ο Ολυμπιακός να υπερηφανεύεται για τις εγκαταστάσεις του. Είναι λοιπόν σίγουρο πως λίγες ομάδες στην Ευρώπη έχουν προπονητικό κέντρο σαν του Ολυμπιακού κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος και στο συγκεκριμένο πρότζεκτ και οι ιθύνοντες των πειραιωτών κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε οι παίκτες ν’ απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις. Όπως προαναφέραμε το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού είναι ένα στολίδι και οι ερυθρόλευκοι βασίζουν πολλά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει και το ανάλογο προπονητικό κέντρο και ένα είναι σίγουρο. Ο Ολυμπιακός είναι στην ελίτ της Ευρώπης και σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ξενάγηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ