Κάναντι : «Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής»

Κάναντι : «Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής»

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, με δηλώσεις του στην Αυστρία τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ο κανονικός πρωταθλητής στην Ελλάδα.

Ένας από τους προπονητές που ξεχώρισαν στην Ελλάδα τη σεζόν που πέρασε, ήταν ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός έκανε εξαιρετική δουλειά στον Ατρόμητο και θα παραμείνει στον πάγκο του και την επόμενη χρονιά.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας τους επισήμανε μεταξύ άλλων πως θεωρεί τον ΠΑΟΚ τον πραγματικό πρωταθλητή της Ελλάδας!

Συγκεκριμένα σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν κατά τη γνώμη μου η πιο δυνατή ομάδα, έπαιξε καλύτερα, τον θεωρώ πρωταθλητή για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε! Μετά από τόσα χρόνια κυριαρχίας του Ολυμπιακού, υπάρχει μεγάλη ιστορία στην κόντρα των ομάδων στην Ελλάδα. Ασφαλώς και η ενέργειά του Σαββίδη δεν ανήκει στο πλαίσιο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, αν και μετά ζήτησε συγγνώμη. Πάντως σίγουρα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Στη συνέχεια η κυβέρνηση διέκοψε το πρωτάθλημα. Είναι περιττά όλα όσα συνέβησαν, προφανώς όλοι προτιμάμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, οι οπαδοί να έχουν την πρέπουσα συμπεριφορά, να μην παρασυρόμαστε από τα λάθος συναισθήματα. Η Ελλάδα δεν μοιάζει με την Αυστρία, διαφέρουν πολύ σαν χώρες, έχουν διαφορετική κουλτούρα, αυτό φαίνετα και στον τρόπο με τον οποίο φέρονται οι φίλαθλοι. Στην Αθήνα υπάρχουν τρεις μεγάλες ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο και οπαδοί της μιας δεν μπορούν να πάνε σε περιοχές που “ανήκουν” σε άλλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ