Ολυμπιακός : Ο δρ. Ερνάνι νέος διατροφολόγος

Ολυμπιακός : Ο δρ. Ερνάνι νέος διατροφολόγος

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ακόμα μια προσθήκη στο επιτελείο τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην προσθήκη ενός νέου μέλους στο επιτελείο του. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος Ερνάνι Γκόμες είναι ο νέος διατροφολόγος – εργοφυσιολόγος της ομάδας του Πειραιά. Ο 33χρονος θα καλύψει το κενό της Μαρίας Λυκομήτρου στην εν λόγω θέση στο ερυθρόλευκο επιτελείο.

Η προσθήκη αυτή έγινε γνωστή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Ο δρ. Ερνάνι τις τελευταίες μέρες είχε πάρει πάνω του οτιδήποτε συσχετιζόταν με τη διατροφή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος επιστήμονας ο οποίος γνωρίζεται με τον προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, ανέλυσε τα νέα του καθήκοντα, αλλά και το πλάνο εργασίας του στους δημοσιογράφους.

Θα επωμιστεί τα προγράμματα διατροφής για κάθε έναν ποδοσφαιριστή, λαμβάνοντας υπόψη του τις ανάγκες που έχει ανάλογα με τη φυσική κατάσταση του καθενός. Να αναφερθεί ότι με δική του σύσταση έχει εγκατασταθεί ένα μηχάνημα με το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να φτιάχνουν τα ροφήματα της αρεσκείας τους χρησιμοποιώντας φρούτα και ξηρούς καρπούς τους οποίους θα αναδεύουν και θα καταναλώνουν αμέσως μετά τις προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ